Personvernerklæring


Vi bruker informasjonskapsler på www.thainytt.no

Ved å bruke vår nettside med informasjonskapsler påslått i nettleseren (som er standard), godtar du at vi lagrer informasjonskapsler for å levere våre tjenester.

Dersom du ønsker det, kan du enkelt slå av informasjonskapsler i nettleseren din.

Når du besøker vårt nettsted, lagrer vi informasjon som brukes til å analysere bruken av nettstedet ved hjelp av Google Analytics.
Analysen bruker vi for å justere innhold og design av nettsiden, slik at skal kunne finne den informasjonen du leter etter hos oss enda lettere.

Vi har også linket Google Analytics og Google AdWords, slik at vi kan bruke informasjonen som lagres til å gi deg mest mulig relevante annonser i Google, eller i Google sitt annonsenettverk.

Søk som gjøres på nettsiden blir lagret i Google Analytics. Dette er også for å kunne justere innhold og design og på den måten gi deg en bedre brukeropplevelse.

Google Analytics, en tjeneste som eies av Google, setter inn flere Informasjonskapsler for å gjennomføre denne analysen. Se Google sine vilkår for personvern for mer informasjon.

Vårt nyhetsbrev sendes ut fra Follow.it og deres brukervilkår gjelder

Nedenstående gjelder for vår nettside. Ved å bruke denne nettsiden sier du deg enig i denne ansvarsfraskrivelsen.

Thainytt.no endrer innholdet på nettsiden med jevne mellomrom og oppdaterer nettsiden regelmessig. Til tross for disse anstrengelsene er det mulig at innholdet på denne nettsiden er ufullstendig eller foreldet.

Thainytt.no gir ingen form for garantier omkring korrektheten eller fullstendigheten til informasjonen som man finner på denne nettsiden.

Thainytt.no gir ingen garantier omkring sikkerheten til nettsiden vår, og kan slik ikke holdes ansvarlig for eventuell skade som direkte eller indirekte kan avledes fra bruk av nettsiden vår.

Thainytt.no er ikke ansvarlig for sider tilhørende eksterne parter som det henvises til,

Thainytt.no fremskaffer informasjon på sin nettside, uten garantier eller forsikringer. Det kan på ingen måte avledes noen rettigheter fra informasjonen på nettsiden,

Thainytt.no kan ikke holdes ansvarlig for enhver skade, uansett art, som skyldes bruk av informasjonen på nettsiden vår,

Thainytt.no kan endre eller avslutte nettsiden etter egen vurdering og når som helst.

Thainytt.no kan ikke holdes ansvarlig for følgene av endringer på / avslutning av nettsiden, brukeren er selv ansvarlig for bruken av all informasjon som gis på nettsiden vår.

Thainytt.no med tilhørende domener ikke ansvarlig for hvordan brukeren benytter gitt informasjon.

Thainytt.no har intet ansvar for innholdet på eksterne nettsider. Ved bestilling av tjenester gjennom våre samarbeidspartnere, f.eks. hotellrom, leiebil, flybilletter etc., er der disses vilkår og betingelser som er gjeldende. Vår partner på hotelbooking, RES 24, har alt ansvar i forbindelse med din forespørsel og booking, og alle henvendelser på skje direkte til RES 24. All kommunikasjon foregår på engelsk: Tlf: +66-81-SAWADEE, +66-2-6745555, Fax: +66-2-6745544.

Brukerne er selv ansvarlige med å verifisere viktig informasjoner innen de blir brukt. Dette gjelder spesielt informasjon om visa, prisinformasjon, valuta, vaksinasjoner og tollregler.

Brukerne er selv ansvarlig for å følge offisielle reiseråd som utstedes av de ulike lands myndigheter.

Alle opplysningene på sidene til Thainytt.no, med tilhørende nettsteder, er gitt i god tro og informasjonen er innsamlet, redigert og gjengitt etter beste evne.