BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 903

To personer skadd i Molotov-angrep i PattayaTo personer ble alvorlig skadd i et molotovcocktail-angrep på Pattaya-stranden natt til lørdag.

Angrepet skjedde foran en nærbutikk ved inngangen til Soi Phothisan på Sukhumvit Road i Na Klua , sier lokalt politi som fikk melding rundt klokken 02.30.

Da nødetatene kom til stedet fant de en 22 år gammel mann og en 22 år gammel kvinne som var hardt skadd.

De skadde hadde blitt alvorlig brannskadd på bena og brystet. De ble gitt umiddelbart førstehjelp før de ble sendt til Pattaya City Hospital.

Ifølge rapportene var det en eim av drivstoff i området. En motorsykkel tilhørende ofrene lå på veien dekket av oljeflekker. Biter av en knust glassflaske med tape viklet rundt lå spredt over området.

En 21 år gammel kvinne som var vitne til angrepet sier til politiet at hun kjørte motorsykkel på vei hjem og så en gruppe på seks til syv tenåringer som kom på fire motorsykler ved inngangen til Soi Phothisan. Da de to ofrene kom på motorsykkelen sin i motsatt retning, kastet en av tenåringene plutselig en gjenstand mot de, og flammene stå umiddelbart over de to.

Vitnet sa at hun hørte lyden av glass som knuste, og gruppen med tenåringer flyktet etter angrepet.

Ifølge politiets etterforskning kjente ikke ofrene til angriperen og andre gjengmedlemmer. Det skadde paret var på hjem etter en bytur.

Politiet sjekker kameraopptak i området for å finne spor om de involverte. De jakter på gjengmedlemmene.

Kilde: Bangkok Post - Foto: Pattaya redningsteam

RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand