BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Suvarnabhumi er den 7. beste flyplassen i verden for luksusopplevelser



Thailands Suvarnabhumi-flyplass ble rangert på sjuendeplass blant de beste flyplassene som tilbyr en luksusopplevelse.

Det sier sa regjeringens talskvinne Rudklao Suwankiri lørdag, som siterte rapporten fra reiseforsikringsselskapet AllClear fra februar i år, som analyserte 1800 flyplasser fra hele verden, skriver The Nation.

Rapporten ga poeng basert på hvor mange lounger som er tilgjengelige for reisende, hvor mange designerbutikker som finnes, hvor mange 4- og 5-stjerners hoteller som finnes i nærheten, og om flyplassen består den ultimate luksustesten: å ha en champagnebar eller et kaviarhus.

Dubai International Airport toppet rangeringen med en score på 83 av 100. Deretter fulgte London Heathrow Airport (82), Hamad International Airport (73) i Doha, Charles de Gaulle Airport (66) i Paris og Sydney International Airport (61).

Suvarnabhumi lufthavn ble rangert som nummer sju med en poengsum på 55, bak Changi lufthavn i Singapore, som ble rangert som nummer seks med en poengsum på 61. Suvarnabhumi lufthavn ble etterfulgt av Hong Kong internasjonale lufthavn (52), Frankfurt lufthavn (52) og Tokyo Narita internasjonale lufthavn (49).

Rudklao gjentok myndighetenes plan om å fremme Thailand som et knutepunkt for luftfarten.

I henhold til planen er regjeringen klar til å øke potensialet til internasjonale flyplasser over hele Thailand for å støtte og legge til rette for reiser for turister, sa hun.

Kilde: The Nation
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand