Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 782

Mistanke om at beslaglagt kjøtt stammer fra hundPolitiet i den nordøstlige provinsen Sakhon Nakhon i Thailand og representanter fra Watchdog Thailand Foundation, en frivillig organisasjon som arbeider for å beskytte hunder, ransaket en kjøttbutikk i Tha Rae-distriktet og beslagla tørket kjøtt for DNA-testing for å fastslå om det er hundekjøtt.

Ransakingen av butikken, som ligger på Tha Rae-Si Songkhram Road, ble gjennomført etter klager om at butikken har solgt tørket hundekjøtt og annet kjøtt.

Veien var et kjent marked for hundekjøtt for over ti år siden. Handelen ble imidlertid forbudt og alle butikkene der stengt etter en intens kampanje mot handelen med hundekjøtt.

Politiet sier at de har gjennomsøkt butikken, som skal ha solgt tørket hundekjøtt, og et annet sted der det er mistanke om at hunder slaktes.

Han sier at det ikke ble funnet spor av hundekadaver på det mistenkte slakteriet, men at politiet beslagla to stykker tørket kjøtt fra butikken for DNA-testing, og legger til at butikkeieren vil bli stilt for retten i henhold til loven om kontroll av smittsomme dyresykdommer hvis det blir bekreftet at prøvene stammer fra hund.

Kilde: The Nation
RSS