BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Valgt inn i parlamentet søndag - trakk seg etter fyllekjøring tirsdag



En nyvalgt representant fra Move Forward-partiet i Thailand har trukket seg etter å ha blitt arrestert for å ha fyllekjørt. Natheepat Kulsetthasit, som var nummer 27 på partiets liste, ble stoppet av politiet og testet positivt for alkohol.


Hun innrømmet at hun hadde drukket tre eller fire drinker før hun kjørte hjem. Etter å ha blitt arrestert, ba hun om unnskyldning og presenterte seg offentlig med en nestleder i partiet. Partiet har akseptert hennes avgang og sagt at neste kandidat på listen vil fylle hennes plass, skriver Thai PBS

Natheepat Kulsetthasit, som søndag ble valgt inn i det thailandske parlamentet som representant for Move Forward-partiet, har trukket seg etter fyllekjøring.

Natheepat ble stoppet av politiet etter å ha drukket tre eller fire drinker på en sammenkomst med venner. En alkoholtest viste en promille på 0,6 som er over den lovlige grensen på 0,5.

Etter å ha blitt arrestert, presenterte Natheepat seg offentlig sammen med en nestleder i partiet og ba om unnskyldning for sin oppførsel. Partiet har akseptert hennes avgang og sagt at neste kandidat på listen vil fylle hennes plass.

Kilde: Thai PBS
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand