Stacks Image 782

Slik ser du norsk TV i Thailand

Foreslår "pensjonslotteri" for sparing til alderdommenThai Sang Thai-partiets leder Khunying Sudarat Keyuraphan kunngjorde fredag sin idé om en «pensjonslotteri», som en del av partiets valgløfter, der lotterikjøpere vil få tilbake investerte beløp ved pensjonsalderen.

I et Facebook-innlegg på fredag s Sudarat: «Du har tapt pengene dine på å kjøpe lodd, ikke sant?»

Hun sa at partiet hennes planlegger en ny lotteriordning der kjøpere vil få tilbake investerte penger i en alder av 60, 70 og 80 samtidig som de har en sjanse til å vinne store premier i hver trekning.

Hun skriver at den nye lotteriordningen ville bli kalt «nasjonalt sparelotteri».

Sudarat forklarte idéen i et videoklipp og sa at det vil oppmuntre folk til å spare penger til pensjonisttilværelsen. Hun sa at thaiene ikke var flinke til å spare penger i banken, og sa at de ikke hadde nok å legge til side, men at de alltid kjøpte lodd.

– Derfor har Thai Sang Thai-partiet kommet opp med idéen om et nasjonalt sparelotteri. Loddkjøpere vil få tilbake det de spiller for når de er gamle, men uten renter. Rentene på innskuddene vil bli brukt til premiene, sier Sudarat.

Hun sa at utbetalingen ville inkludere førstepremien, to- og tresifrede premier og en jackpotpremie. Hun sa ingeting om ikke premiebeløpene.

Kilde: The Nation
RSS