BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Skoledirektør arrestert for narkotikahandel



Visedirektøren for en skole i Nonthaburi og hans nære medarbeider er arrestert for angivelig å ha solgt narkotika til kunder, for det meste offentlig ansatte.

Visedirektøren (42) for en velkjent skole i Pak Kret i Nonthaburi, ble arrestert sammen med en 37 år gammmel mann fra Bangkok, i et leilighetskompleks på Rattanathibet Road i Nonthaburi tirsdag kveld.

Duoen har vært etterlyst siden i juni 2021 for ulovlig besittelse av kategori 1-narkotika (metamfetamin) med hensikt å selge stoffet.

Politiet har siktetduen for ulovlig besittelse av metamfetamin eller "ice" i den hensikt å selge det. På rommet ble det beslaglagt to poser med "ice", 31.500 baht i kontanter, fem bankbøker som viste at 1,3 millioner baht hadde vært i omløp de siste tre månedene, 200 kondomer, 100 pakker glidemiddel, 50 pakker Viagra og andre gjenstander.

Arrestasjonen kom etter at etterforskere fikk nyss om at det fantes et sted i Nonthaburi der menn, mange av dem offentlig ansatte, samlet seg for å ta narkotika og ha sex med andre menn, sier politiet

Ifølge politiets etterforskning hadde en person ved navn "Top", som utga seg for å være kardiolog, lurt noen mannlige leger til å ta medikamenter som han hevdet var tonic for helsen. Ofrene ble deretter avhengige og ble også lurt til å lage videoer. Den falske kardiologen klarte deretter å presse dem for millioner av baht, opplyser etterforskerne.

Politiet fant senere ut at den ettersøkte mannen faktisk var 42 åringen som var etterlyst to ganger for narkotikalovbrudd, sier politiet.

Etterforskningen fant senere ut hvor mannen holdt sine narkotikafester.

Begge mennene nektet for enhver befatning med narkotika, til tross for at ransakingsbevisene tydet på det motsatte, sier politiet

I avhør innrømmet mannen at han var offentlig ansatt ved en skole i Pak Kret-distriktet. Han sa at han startet sitt narkotikabruk i midten av fjoråret og senere begynte å kjøpe inn stoff for salg via Twitter. Kundene hans var tenåringer og offentlig ansatte i Rattanathibet-området.

Øverst: Politiet arresterte en assisterende skoledirektør og hans medhjelper for narkotikahandel under en razzia i et leilighetskompleks i Nonthaburi tirsdag kveld. (Foto: Wassayos Ngamkham)

Kilde: Bangkok Post
RSS 
Stacks Image 797