BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Buddhistmunk vant 6 mill i Thailandsk lotteri



En buddhistisk munk vant jackpotten på 6 millioner baht i Thailands nasjonale lotter i går. Han sier at han vil bruke pengene på vedlikehold av tempelet i Nakhon Ratchasima-provinsen.


Phra Ajahn Praphas, en 63 år gammel munk bosatt i Wat Nong Bua i Ban Pho-distriktet i Korat, vant lotteriets førstepremie på 6 millioner baht med lobbnummeret 132903.

Munken sier til media at han nylig har bedt om å få penger for å reparere sitt gamle, falleferdige tempel foran Buddha-statuen inne i forsamlingssalen ved tempelet.

Så, for tre dager siden, kjøpte Phra Praphas et lodd fra en selger. Han sa at han valgte lodd 132903 uten videre.

Munken mener han vant den store prisen takket være fortjenesten han har samlet ved å ordinere som munk. Han sier at han tilbringer all sin tid alene, med å feie gulvet og mate tempelets hunder og katter. Han sier at han aldri forstyrrer eller plager noen.

I går ble lodd som har tall knyttet til Thailands valgvinner, Move Forward Party, utsolgt over hele landet etter partiets seier i søndagens valg.

Partiets nummer, 31, var det mest populære. Som magi kom tallet opp i går, og alle med et lodd som slutter på de tre sifrene 731 vant en premie på 4000 baht.

Lodd som inneholder nummer 30, som betyr Thailands 30. statsminister, ble også utsolgt under nasjonens plutselige utbrudd av "Pita-feber" etter at Pita Limjaroenrat kunngjorde at han var klar til å danne en koalisjon og lede landet videre.

Forrige måned ble en thailandsk mann som vant 4000 baht i lotto full for å feire, klatret opp i et tre, krøp inn i de sammenfiltrede telefonledningene og sovnet.

Dagen etter ringte forbipasserende politiet fordi de trodde mannen var død. Det viser seg at han var i live, med rett og slett dritings.

Kilde: The Thaiger














RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand