BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Munk pågrepet for å ha drept og spist katter



En munk ved et tempel i Bang Pakong-distriktet i Thailands østlige provins Chachoengsao ble arrestert av politiet i går, onsdag, og siktet for dyremishandling etter angivelig å ha drept dusinvis av katter.

Arrestasjonen fulgte en anmeldelse fra Watchdog Thailand Foundation, som sier at den 23 år gamle munken har lagt ut melding på Facebook hvor han som spør om noen trenger å finne et nytt hjem for kattunger.

Watchdog Thailand Foundation hevdet at de har fått et videoklipp som viser den unge munken som slå noen katter i hjel og deretter spiser de.

Andre munker ved templet skal ha fortalt politiet at 23 åringen var opptatt av å adoptere katter fra andre mennesker, og de fleste av kattene forsvant etter kort tid.

Munkene hevder at de ved en anledning så 23 åringen i ferd med å drepe en katt og ble sjokkert over oppførselen hans, og la til at kadaverne ofte ble brent eller begravet om natten.

Den unge munken sier at han drepte kattene siden de var plagsomme. Han ble fratatt munkekappen og er siktet for dyremishandling.

Kilde: Thai PBS
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand