BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Angrep parkeringsvakt på Suvarnabhumi flyplass



Virale CCTV-opptak av en kvinne som angriper en ansatt på en parkeringsplass på Suvarnabhumi flyplass, viste seg å være et thailandsk nett-idol. Den voldelige kvinnen overga seg selv til politiet i går og kompenserte offeret med 20.000 baht.

CCTV-opptakene av hendelsen gikk viralt på thailandske sosiale medier i søndag. Det kvinnelige nettidolet, identifisert som en 25 år gammel kvinne, sees i videoen gå ut av bilen sin, gå direkte mot en kvinnelig parkeringsvakt ved disken og slo henne i hodet.

25 åringen fortsatte å rope til offeret og slå henne til vakten løp fra disken. Hun fulgte etter og fortsatte å slå vakten i hodet før hun satte seg i bilen.

Vakten ga senere et intervju med Channel 3 om hendelsen. Hun forklarte at det skjedde i går rundt klokken 16 i fjerde etasje i parkeringsbygget. 25 åringen parkerte bilen sin foran disken og spurte henne vei til utgangen.

Vakten ledet henne og foreslo at hun skulle følge utgangsskiltet, men nettidolet satte ikke pris på anbefalingen. Vakten tok video av 25 åringens oppførsel som bevis.

Ifølge vakten gjorde videoopptaket idolet enda sintere. Hun gikk deretter ut av sedanen og angrep Rawan som vist i videoen.

Nettidolet og vennene hennes oppsøkte Suvarnabhumi politistasjon klokken 23.30 i går for å erkjenne siktelsen og møtte den kvinnelige vakten. 25 åringen ble bøtelagt med 2000 baht for å ha forårsaket skader på en annen person i henhold til paragraf 295 i straffeloven. Hun ba vakten om unnskyldning og betalte også en erstatning på 20.000 baht.

Kilde: The Thaiger
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand