BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Stort narkotikanettverk avdekket



Seks medlemmer av et større narkotikanettverk er arrestert, og 5,6 millioner metamfetaminpiller (yaba) og 200 kilo ketamin er beslaglagt under en politirazzia i Pathum Thanis Lat Lum Kaeo-distrikt.

De fire mennene og de to kvinnene ble pågrepet i et hus i boligområdet Nattanun Home i tambon Khu Kwang, sier Kitrat Panphet, fungerende nasjonal politisjef.

De pågrepne er fra 24 til 35 år gamle.

Under aksjonen natt til søndag beslagla politiet 5,6 millioner metamfetaminpiller og 200 kilo ketamin, og tok beslag i en pickup som angivelig ble brukt til transport.

Razziaen og beslagene kom etter at politiet og flere narkotikalangere i Ram Intra-området ble arrestert i begynnelsen av måneden.

En omfattende etterforskning viste at det fantes et stort nettverk som distribuerte narkotika til agenter i Central Plains-regionen. Medlemmer av nettverket oppbevarte narkotikaen i et hus i boligområdet Nattanun Home i Lat Lum Kaeo-distriktet.

Etterforskerne fikk senere vite at en narkotikaleveranse skulle skje til huset rundt kl. 23.00 søndag. Politiet lå på lur og arresterte deretter de seks mistenkte og beslagla narkotikaen som ble funnet i huset, samt en pickup.

Alle de mistenkte tilsto tiltalen, ifølge politiet, og sa at de fikk 200.000 baht for hver narkotikaleveranse de utførte.

Politiet sier at de beslaglagte stoffene tilhørte "Chao Nane", et stort kriminelt nettverk som smugler narkotika fra nord til de indre delene av landet via Kanchanaburis Phanom Thuan-distrikt.

Smuglerne hadde leid huset i Lat Lum Kaeo i Pathum Thani for å oppbevare narkotikaen før de leverte den til kunder i Bangkok, Ayutthaya og omkringliggende områder.

Alle de seks mistenkte var tidligere arrestert for narkotikabesittelser, ifølge den fungerende politisjefen.

Alle ble siktet for medvirkning til ulovlig besittelse av narkotika i salgsøyemed. De ble holdt i politiets varetekt i påvente av rettslige skritt, opplyser general Kitrat.

Kilde: Bangkok Post - Foto: Metropolitan Police Bureau på Facebook

RSS 
Stacks Image 797