BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Russer pågrepet for overfall og ulovlig våpenlager på Koh Samui



En 38 år gammel russer ble pågrepet i en luksusvilla på Koh Samui tirsdag, mistenkt for overfall og ulovlig våpenbesittelse.

Politiet i Bophut arresterte 38 åringen etter en arrestordre utstedt av Samui provinsdomstol

Arrestasjonen kom etter at russerens kjæreste anmeldte mannen for seksuelle overgrep og for å ha truet henne med et skytevåpen.

Under politiaksjonen ble det funnet en rekke uregistrerte våpen, inkludert en kommandoriffel med ammunisjon og en pistol, sammen med en luksuriøs BMW sedan, en pickup uten nummerskilt og en Ducati motorsykkel på eiendommen i Maret-distriktet.

Russeren er innehaveren av et italiensk spisested i nærheten av Baan Bang Rak Pier, innrømmet at han eide skytevåpnene, med henvisning til en personlig affinitet for våpen.

Han avsto imidlertid fra å kommentere påstandene fra kjæresten om seksuelle overgrep. Saken har vakt bekymring for vold i hjemmet og ulovlig besittelse av skytevåpen blant utlendinger som er bosatt i Thailands turistområder.

38 åringen er for øyeblikket i varetekt på Bophut politistasjon mens etterforskningen fortsetter, og han risikerer flere siktelser og mulig utvisning.

Kilde: The Phuket Express


RSS 
Stacks Image 815

Slik ser du norsk TV i Thailand