BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Toppløs kvinne skapte kaos på Phuket-hotell



I går fikk en portugisisk kvinne hotellgjester til å måpe da hun gikk rundt på et hotell i Phuket med puppene fremme og angivelig nektet å betale regningen.

Lokale medier advarte hotellene i provinsen om å være oppmerksomme på den 31 år gamle portugisiske kvinnen:

«Advarsel til hotellene i Phuket! Se opp for denne kvinnelige utenlandske turisten! Hun kommer tilbake for å skape kaos igjen. Hun bestilte et hotellrom, men kunne ikke betale for det. Hun lånte penger for å betale drosje og sa at hun bare hadde et kredittkort. Hun gikk toppløs rundt på hotellet og ba alle hun møtte om penger. Hun bestilte også mat, men kunne ikke betale for den. Alle er i trøbbel på grunn av henne.»

Avisen viste også bilder av 31 åringen og hennes leide rommet i innlegget. Den utenlandske kvinnen spaserte toppløs rundt på hotellområdet, kun iført et langt skjørt. I tillegg viste det seg at kvinnens hotellrom var uryddig, med klær og tilbehør strødd utover gulvet, sammen med tomme plastflasker og annet søppel.

Den utenlandske kvinnen havnet i overskriftene i begynnelsen av måneden da hun nektet å betale drosjeen og truet med å stikke ned sjåføren med kniv.

Politiet i Chalong etterforsket saken og fant ut at kvinnen var psykisk syk. Selv om de hadde til hensikt å finne og straffe henne, er det ikke blitt gjort noe med saken.

Mange thaier på sosiale medier oppfordret myndighetene til å gripe inn før kvinnen skaper mer bråk. Noen kritiserte myndighetene for å ha latt henne bli til tross for hennes oppførsel.

Foreløpig har ingen myndigheter tatt affære i saken.

Oversatt fra The Thaiger
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand