BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Banksjef og assistent svindel-mistenkt for 40 mill. baht i Phitsanulok



Politiet har arrestert en tidligere banksjef og en landsbyleder fra Wang Thong-distriktet i Phitsanulok i forbindelse med et bedrageri for til sammen 40 millioner baht.

Thailandske politi sier at den tidligere banksjefen (56) i Wang Thong og tidligere landsbyoverhode (60) i tambon Kaeng Sopha samarbeidet mellom 2012 og 2016, skriver Bangkok Post.

Politiets etterforskning viste at 60 åringen jobbet som assistent og agent for den tidligere banksjefen, og tok med folk fra landsbyen for å søke om lån i forbindelse med et statsstøttet utviklingsprogram i den statseide banken.

Låntakerene ble fortalt at hvis de ønsket større lån, måtte de dele beløpet med banksjefen. Deretter lovet han at han skulle hjelpe med å betale tilbake lånene, sier politiet.

– Etter at lån på anslagsvis 40 millioner baht var innvilget, stakk banksjefen av med pengene, sier politiet.

Begge har innrømmet forholdet.

– 60 åringen sa at han ble forrådt av banksjefen fordi han ikke fikk sin andel av pengene han var blitt lovet, sier politiet.

Øverst: En tidligere banksjef og en landsbyleder fra Wang Thong-distriktet i Phitsanulok er arrestert i forbindelse med et bedrageri som har forårsaket skader for til sammen 40 millioner baht. (Foto: Office of Public Sector Anti-Corruption Commission communication unit Facebook)

Kilde: Bangkok Post
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand