BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 903

Phu Kho Noi klar for turister etter at regnet gjenopprettet brannskadde grøntområderPhu Kho Noi-fjelltoppen, et populært utsiktspunkt for å nyte det berømte tåkehavet, har igjen blitt grønt etter regnet forrige måned etter at området ble skadet av skogbranner.

Landsbyboere i landsbyen Ban Boong i Tambon Na Haew i Loei-provinsen la ut nye bilder på Facebook-sidene sine, og sa at Phu Kho Noi nå er klar til å ta imot turister.

Bildene viser fjelltoppen dekket av grønt gress og trær mot det spektakulære bakteppet av tåkehavet. 

Saken fortsetter under bildetI mars og april hadde tørken og den brennende temperaturen i området utløst skogbranner som gjorde de fleste deler av Phu Kho Noi-fjellet og andre fjell i Loei-provinsen til svart aske.

Men det tidlige regnet forrige måned vasket raskt bort minnene om de utbrente trærne og gresset, og gjenopprettet grøntområdet til området. Regnet fylte også opp de tørre bekkene i områdene.

Utsiktspunktet på Phu Kho Noi er populært for turister å slå leir der om natten og våkne opp for å se soloppgangen og tåkehavet. 

Saken fortsetter under bildetCampingplassen på fjelltoppen er for det meste opptatt om vinteren, men turister begynner å komme fra begynnelsen av regntiden. Morgentemperaturen synker til behagelige 18 grader celsius.

Turister kan reise fra sentrum av Na Haew-distriktet til fjelltoppen ved å sykle i landsbyboernes kjøretøy. Turen tar omtrent en halvtime.

Kilde: The Nation
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand