BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Pattaya: Utvidet parkeringsplass og stranddusjer ferdig i juli



Ordfører Poramet Ngampichet rapporterte at rehabiliteringen på Pattaya Beach-veien vil være 100 % fullført innen juli i år.


Som en del av prosjektet er det installert lys og satt opp minst fire dusjservicepunkter for både innbyggere og turister. I stedet for å bygge toaletter, ble alternative løsninger implementert på grunn av miljøhensyn og i samsvar med forskrifter fastsatt av Marine Department.

For å minimere forstyrrelser for trafikantene, det det valgt å bruke asfaltbetong til byggingen av gangveien, slik at den er på linje med det pågående anleggsarbeidet på Thepprasit Road. Byggeprosessen er delt inn i 11 soner, slik at hver sone kan jobbe på en strekning på to meter om gangen.

Foreløpig har entreprenøren fullført utbedring av gangvegen i sone A og B. Fokuset er flyttet til asfaltering av gangvegheller i sone C. Samtidig har entreprenøren startet arbeidet med å rive de gamle hellene i sone D. Ordføreren understreket at det gjennomgående i prosjektet har entreprenøren benyttet en metode som minimerer byggeområdets påvirkning på turister som besøker stranden.

Byggingen forventes å være fullført i sin helhet innen juli. Når prosjektet er ferdig, vil det bedre turismen i Pattaya betydelig. Dessuten vil det bidra til den generelle estetikken i området, og forbedre opplevelsen for både thailandske og utenlandske turister, samtidig som trafikkbelastning på South Pattaya Road bedres.

Saken fortsetter under bildet



Videre delte ordføreren planer om turistparkering langs strandsonen. For å sikre minimalt avbrudd i trafikkflyten, har byen til hensikt å bygge parkeringsområdet på høyre side av stranden, som strekker seg fra Soi 4 gjennom sentrale Pattaya.

Den anviste parkeringsplassen vil romme opptil 90 biler. I samarbeid med Pattaya politistasjon har Pattaya City tatt beslutningen om å forby parkering på høyre side av Pattaya Beach. Etter at prosjektet er fullført, vil turister bli henvist til å parkere på anviste soner innenfor det angitte området.

Kilde: Pattaya Mail

RSS 
Stacks Image 815

Slik ser du norsk TV i Thailand