BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Uberegnelig halvnaken russer på Jomtien tatt hånd om av politet



En russisk mann uten skjorte, sko og tilsynelatende med noe uberegnelig oppførsel ble tatt hånd om av turistpolitiet på Jomtien i dag, lørdag.

Mannen ble funnet i krysset mellom Sukhumvit og motorvei 7 i nærheten av Ambassadørskolen rundt middagstid i dag. Han hadde ingen skjorte, ingen id-papirer eller penger på seg. Ei heller sko og så ut til å prøve å skade seg selv. Han oppførte seg også uberegnelig og snakket usammenhengende babbel.

Det lokale medier omtaler som ‘barmhjertige samaritaner’ som var i i nærheten, inkludert mc-taxisjåfører, fikk russeren i skyggen da han så ut til være påvirket av den brennende varmen, mens de ringte etter hjelp fra myndighetene.

Turistpolitiet på Jomtien ankom, og med hjelp fra en oversetter som snakket russisk fikk de roet mannen ned og tak han med til politistasjonen for å få vann og kjøle seg ned. 

Saken fortsetter under bildet



Det var ikke klart om mannen var påvirket av alkohol eller andre stoffer, men da han hadde roet seg ned og samarbeidet med politiet og ikke ha begått noen ulovlighet (forsett fra å ikke id-papirer på seg), bestemte de seg for å la ham gå etter at han fikk summet seg. Russeren takket politiet for hjelpen, og ha la skylda på varmen for sin uberegnelige oppførsel.

Turistpolitiet uttalte at de alltid var glade for å hjelpe de som var i trøbbel og ønsket mannen lykke til.

Kilde: The Pataya News - Foto: Pattaya Tourist Police
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand