BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Cruiseskip søker å legge til kai i Hua Hin



MV EUROPA, et maltesisk registrert luksuscruiseskip, har nylig bedt om tillatelse til å legge til kai i nærheten av Hua Hin og la de 600 passasjerene ombord gå i land.

Forespørselen har utløst diskusjoner i kommunen og provinsadministrasjonen som jobber for å sikre at nødvendige tiltak er på plass for å gjøre ilandstigningsprosessen trygg og sømløs.

På et møte holdt i Hua Hin kommune onsdag diskuterte de den foreslåtte planen for skipets ankomst. Diskusjonene fokuserte på en rekke viktige spørsmål, inkludert å tilby immigrasjonstjenester, forhindre spredning av smittsomme sykdommer og fremme båtturisme i samsvar med regjeringens politikk.

Et av punktene som ble tatt opp under møtet var behovet for å hindre spredning av smittsomme sykdommer, som kan få betydelig innvirkning på lokalsamfunnet.

I tillegg til helse- og sikkerhetstiltakene, er myndigheten også opptatt av å sikre at turister føler seg trygge og velkomne når de går av skipet, og at nødvendige immigrasjonsprosedyrer er på plass for å sikre at turistene har lovlig opphold i Thailand.

Ankomsten av MV EUROPA kan ha en betydelig innvirkning på den lokale økonomien, med potensial til å øke båtturismen i regionen. Dette er et viktig hensyn for lokale tjenestemenn, som jobber for å fremme området som et populært turistmål.

På grunn av det grunne vannet utenfor kysten av Hua Hin, forventes det at skipet vil legge til kai offshore med sine fire skip-til-land-båter som tar passasjerer til Hua Hin.

Det er ikke kjent nøyaktig når skipet ventes å legge til kai i nærheten av Hua Hin.

Lokale myndigheter sier at forespørselen er videresendt til provinsguvernøren for videre behandling.

Kilde: Hua Hin Today

RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand