BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 903

Innbruddstyv med kniv skremt av snakkende kameraInnbruddstyven ser direkte på CCTV-kameraet sjokkert av en stemme som snakket til ham, noe som fikk ham til å slippe alt og løpe for livet.


En 38 år gammel familemann har politianmeldt en innbruddstyv som brøt seg inn i huset mens datteren var alene på rommet sitt.

Huset, som ligger øst i Pattaya, fikk besøk av ubuden gjest for to uker siden. Innbruddet ble filmet av kameraene i huset, mens mannens datter var alene.

Han selv dro på jobb, og etterlot datteren sin alene hjemme. Kort tid etter ringte datteren ham og fortalte ham om uvanlige lyder som antydet at noen forsøkte å bryte seg inn i huset deres.

38 åringen var bekymret og tok kontakt med naboen for å undersøke og sjekket umiddelbart CCTV-kameraet. Til sitt sjokk oppdaget han en mellomstor mann, kledd i en svart skjorte, hvite shorts, sandaler, en hjelm og en ansiktsmaske, som undersøkte stuen deres.

Da inntrengeren la merke til CCTV-kameraene, forsøkte han å unngå og bli filmet ved å vippe et av kameraene oppover. Husets eier svarte raskt og brukte lydsystemet koblet til kameraet for å snakke direkte med inntrengeren. Den uventede kommunikasjonen skremte inntrengeren, som umiddelbart flyktet fra stedet, og fikk bare med seg vekslepenger og små sedler til en verdi av rundt 500 baht.

Heldigvis brøt ikke inntrengeren seg inn på datterens rom, og ingen ble skadet. Senere oppdaget 38 åringen at forbryteren hadde brukt en kniv for å bryte opp en annen dør i huset. 

Saken fortsetter under bildetMed de belastende bevisene fanget på CCTV-opptakene, meldte mannen hendelsen til politiet, uten at de sålagt har brydd seg om saken.

Frustrert over mangelen på politiets interesse tok 38 åringen kontakt med pressen, og oppfordret politiet til å gjennomføre en rask etterforskning for å spore opp den skyldige og sikre at vedkommende blir rettsforfulgt.

Kilde: Pattaya Mail
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand