BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 903

Statlig flybuss satser på rute mellom Hua Hin og Bangkoks flyplasserThailands statlige bussoperatør, Transport Co, har planer om en ny bussrute mellom Hua Hin og Bangkoks største flyplasser.

Dette er en del av planene om å forbedre forbindelsene og gjøre det enklere å reise over hele landet, opplyser selskapet.

Det er planer om å etablere billettsalg ved tre store flyplasser: Suvarnabhumi lufthavn, Don Mueang lufthavn og Phuket lufthavn.

Planene vil bidra til å legge til rette for praktisk offentlig transport mellom busser og flyplasser.

Planene omfatter blant annet etablering av billettsalgssteder og tilrettelegging av matebussruter fra disse flyplassene til ulike provinser.

De nye rutene vil forbinde større byer, turistdestinasjoner og sekundære byer, inkludert Pattaya, Chonburi, Rayong, Chanthaburi, Trat, Nakhon Ratchasima og Hua Hin. 

I tillegg planlegges det å opprette en ny rute fra Phuket lufthavn til Khao Lak i Phang Nga-provinsen for å imøtekomme etterspørselen fra lokale innbyggere og turister. Målet er å tilby mer praktiske og kostnadseffektive reisealternativer, ettersom dagens reisekostnader er relativt høye.

De nye bussrutene forventes å være i drift innen 2024.

Ytterligere detaljer, inkludert billettpriser, ruter og hvor ankomst og avgang i Hua Hin vil bli kunngjort i nær fremtid.

Det private busselskapet Rung Reuang Coach Company Limited kjører i dag flybuss mellom Hua Hin og Suvarnabhumi lufthavn med flere avganger daglig. 
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand