BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Gir skattefritak til store arrangementer i verdensklasse



Myndighetene vil gi skattefritak til arrangører av store internasjonale konserter, sportsbegivenheter og festivaler i takt med at de trapper opp innsatsen for å gjøre Thailand til et knutepunkt for turisme.

The Board of Investment sa torsdag at arrangører av store internasjonale arrangementer som krever en investering på minst 100 millioner baht, vil få fritak for importtoll på utstyr og tilrettelegging for midlertidig innreise av nødvendig utenlandsk personal.

Thailand har satset på arrangementsturisme som en del av sin "Ignite Thailand"-kampanje for å få fart på den økonomiske veksten, som har ligget på under 2 % i året det siste tiåret, noe som er lavere enn i Sørøst-Asia.
Den amerikanske popstjernen Taylor Swifts Eras Tour trekkes fram som et eksempel på hvordan store konserter og arrangementer kan stimulere reiselivet og det tilhørende forbruket.

De thailandske myndighetene bekreftet nylig at landet er valgt som sted for to store arrangementer.

Summer Sonic, en japansk musikkfestival som for første gang skal arrangeres i Bangkok i august, forventes å tiltrekke seg 350.000 mennesker.

Thailand har også inngått en avtale om å arrangere Tomorrowland, en årlig dansemusikkfestival med opprinnelse i Belgia, fra 2026.

Øverst: Big Mountain Music Festival, som arrangeres årlig i Nakhon Ratchasima, er et av de mest populære lokale musikkarrangementene i Thailand.

Kilde: Bangkok Post
RSS 
Stacks Image 797