BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå

Utlendinger arrestert for narkotikahandel på PhuketEn russer og tre nigerianske menn er arrestert for angivelig salg av kokain, ecstasy og ICE på Phuket.

Immigrasjonspolitet kom med detaljer til media i dag, onsdag.

De hevder at tre av de mistenkte samarbeidet om å distribuere kokain til kunder forrige helg.

Den 38 år gamle russeren og to nigerianere 40 og 41år samt ble arrestert og tatt til Karon politistasjon på Phuket for juridisk behandling.

En annen nigerianer (53) ble arrestert separat for angivelig distribusjon av ICA (krystallisert methamfetamin), ecstasy-piller og kokain samt besittelse av ketamin. Han ble tatt med til Chalong politistasjon, der han står overfor en formell etterforskning.

Etterforskningen ble satt i gang etter informasjon fra immigrasjonspolitiet på Phuket i april, som tydet på at russeren drev ulovlig bilutleie og veksling av kryptovaluta. Politiet utga seg for å være kunder og fikk vite at han også solgte kokain for 4000 baht per gram.

Han ble senere tatt i en aksjon på en bensinstasjon i tambon Wichit. Politiet beslagla 0,99 gram kokain fra ham.

Russeren skal ha sagt at han kjøpte kokainet av de to nigerianere for 3.000 baht per gram. Politiets etterforskning ble utvidet, og førte til at duoen ble arrestert i nærheten av en parkeringsplass i Karon.

Politiet fant 1,4 gram kokain under førersetet i bilen deres.

De to nigerianere skal ha skaffet seg narkotikaen i en bungalow i Chalong, der 53 åringen, som skal ha vært en stor narkotikahandler, holdt til.

Russeren ledet politiet til bungalowen, hvor en ransaking avdekket 855 ecstasypiller, 470 små poser med kokain, 127,8 gram ICE og to bankbøker.

Politiet sier at de har beslaglagt, det mener er narkotikarelaterte eiendeler, fra utenlandske kriminelle på Phuket i år inkluderte biler og rundt 900 000 baht i kontanter.

Phukets immigrasjonspoliti har samarbeidet med Chalong-politiet for å arrestere en 25 år gammel mannlig mistenkt, med dobbelt statsborgerskap, svensk og russisk, for påstått ran.

En russisk kvinne (23) politiet anmeldte den svenk-russiske mannen etter å ha blitt lurt via en Telegram-app til å ta med seg 25.000 baht i kontanter til en villa i Chalong, hvor hun skulle veksle disse inn i kryptovaluta.

Da kvinnene dukket opp ved villaen, skal 25 åringen ha trukket en plastpose over hodet hennes, bundet henne og tvunget henne til å overføre 104.546 baht til sin russiske medsammensvorne. Hun ble løslatt etter at de utpressede pengene var mottatt av den medskyldige.

En annen mistenkt med tilknytning til banden har angivelig flyktet fra landet, sier politiet

Øverst: Et flytdiagram fra immigrasjonsmyndighetene illustrerer narkotikabeslagene.

Kilde: Bangkok Post

RSS 
Stacks Image 820
Stacks Image 827
Stacks Image 834
Stacks Image 841

Slik ser du norsk TV i Thailand