BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Turist angivelig overfalt av ladyboys på Phuket



En turist ble angivelig overfalt på Bangla Road på Phuket av en gruppe ladyboys i de tidlige morgentimene i går. Hendelsen er for øyeblikket under etterforskning av Patong-politiet.

Patong-politiet meldte i går at de hadde innkalt flere vitner til hendelsen til avhør. Politiets aksjon ble utløst av en video som ble lagt ut på nettet på Facebook-siden Hot Jung Phuket, og som viste den urovekkende krangelen, skriver The Thaiger.

Ifølge politirapporten hevdet ladyboyene at turisten kom kjørende på motorsykkel inn på Bangla Road rundt klokken 05.20. De fortalte at de hadde henvendt seg til ham på en vennlig måte, men at velkomsten ikke ble gjengjeldt. I stedet skal turisten ha forsøkt å angripe dem.

Videoen viser tydelig at turisten forsøker å gå vekk fra situasjonen da en blond ladyboy nærmer seg ham bakfra og slår ham i bakhodet. Dette eskalerer situasjonen ytterligere, og man ser at turisten løper av gårde mens han blir forfulgt av en annen ladyboy som vifter med en flaske over hodet, enten som en trussel eller i et forsøk på å slå ham med den.

Politirapporten unnlater imidlertid å nevne en annen viktig detalj som videoen fanget opp. Den viser også at minst to unge menn deltok i overfallet og mishandlet turisten kraftig før han klarte å rømme. Hele hendelsesforløpet blir for tiden gransket av det lokale politiet, ifølge avisen The Phuket News.

Kilde: The Thaiger


RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand