Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 782

Ikoniske Pattaya Palladium i ruinerNatt til søndag brøt flammene ut i den nedlagte nattklubben Palladium på Pattaya Second Road og kastet et dystert skjær over byens skyline. Brannen fortærte en stor del av bygningen, som måler ca. 30 ganger 20 meter, og innhyllet den i røyk og mørke.

Nødetatene rykket raskt ut til stedet, sperret av området for å bekjempe brannen. Til tross for innsatsen tok det over en halvtime å få kontroll over brannen, og det måtte sprøytes kontinuerlig med vann for å hindre at den blusset opp igjen.

Foreløpige vurderinger viste at skadene var omfattende, og at mer enn halvparten av bygningen er ødelagt av flammene. Somkiat Siprasom, en 60 år gammel sikkerhetsvakt, varslet myndighetene da han så tykke røykskyer og intense flammer fra bygningen, noe som gjorde det mulig å reagere raskt for å avverge ytterligere katastrofer.

Innbyggerne i Pattaya sørger over tapet av den en gang så livlige nattklubben Palladium, som bukket under for en ødeleggende brann og bare etterlot seg ulmende ruiner av sin fordums prakt.

Pattaya-politiet har foretatt en innledende undersøkelse av åstedet og dokumenterte bevis blant de forkullede restene. Den nøyaktige årsaken til brannen er imidlertid fortsatt uviss, og kriminalteknikere er nå i gang med en grundig etterforskning.

Kilde: Pattaya Mail
RSS