BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Koh Larn trekker 10 000 turister om dagen



Over 130.000 turister har besøkt Koh Larn, en populær turistøy utenfor Pattaya, så langt denne måneden, og antallet vil øke ettersom kinesiske turgrupper snart kommer til Pattaya.

Manote Nongyai, varaordfører i Pattaya City, sa i dag, onsdag, at de har talt antall besøkende har tatt passasjerbåter ved Bali Hai-bryggen i Sør-Pattaya for Koh Larn siden 1. mars.

I løpet av de siste to ukene har de talt om lag 130.000 turister, eller over 10.000 besøkende daglig.

– Av disse er 70 % thaier, sier Manote. – De resterende 30 % var fra Russland, India og europeiske land.

– Det er fortsatt noen Covid-19-forebyggende tiltak i Pattaya, men de har blitt redusert til kroppstemperaturkontroller, sier han.

At det kommer flere turister har vært et kjærkomment løft for Pattayas økonomi etter mer enn to år i dvale på grunn av pandemien.

Pattaya City har vært ute etter å forbedre infrastrukturen ettersom ankomster vil øke ytterligere nå som Kina tillater turgrupper å reise utenlands. Fasiliteter på turiststeder som Na Ban brygge og Ta Waen strandbrygge og veier vil bli utviklet ettersom budsjetter allerede er tildelt, sa Manote.

Han erkjenner imidlertid at antallet hotellrom ikke er nok til å betjene det økende antallet turister som kommer til byen.

Kilde: Bangkok Post

RSS 
Stacks Image 815

Slik ser du norsk TV i Thailand