BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Brannmenn kjemper mot stor skogbrann i det vestlige Thailand



Brannmenn kjemper fortsatt torsdag morgen for å slukke en skogbrann i Khao Laem.


Brannmannskaper gjør et desperat forsøk på å stoppe brannen fra å spre seg til andre områder, inkludert Chulachomklao Royal Military Academy. Brannmenn og arbeidere oppretter nå brannskiller for å stoppe eller i det minste bremse infernoets fremgang.

Rapporter om at en brann hadde brutt ut på Khao Chaphlu-fjellet i Prommanee ble varslet ved middagstid onsdag. Det bratte fjellterrenget hindret brannmenn i å nå brannen, som raskt spredte seg til det tilstøtende skogområdet Khao Laem.

Dramatiske bilder som viser fjellet som brenner med oransje flammer mot den svarte himmelen, dukket opp onsdag kveld.

Lokale myndigheter har bedt om at det settes inn et russiskprodusert KA-32-helikopter for å dumpe vann på skogbrannene torsdag morgen, og oppfordrer den desperate lokalbefolkningen til å være tålmodige, og forklarte at det ville være for farlig for brannmennene å jobbe om natten.

Brannen ble trolig startet av lynnedslag fra en sommerstorm over Khao Yai nasjonalpark i Nakhon Nayoks nordøstlige område tirsdag kveld. Lyn har angivelig forårsaket branner i flere fjellområder i Prommanee og nærliggende underdistrikter Sarika og Khao Phra.

Kilde: The Nation



RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand