BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Franskmenn reddet fra "øde" øy i Thailandbukta



Fire franskmenn ble reddet etter å ha vært strandet over natten på en"øde" øy i Thailandsbukta. Hendelsen utløste en redningsaksjon til sjøs etter at det ble slå alarm på en Facebook-side i går om en savnet speedbåt.

I innlegget ble det bedt om hjelp til å finne båten «Vazimolo», som ikke hadde returnert til Jomtien Beach dagen før. Bekymringen økte da en sjømann oppdaget den tomme båten drivende i havet, flere kilometer fra Si Chang Island i Srirachadistriktet, uten tegn til at noen av de ombordværende var å se, skriver Pattaya Mail

Redningsmannskaper fra Pattaya satte i gang en koordinert leteaksjon. Etter en omfattende innsats fant de de fire strandede personene på øya Manwichai, 15 nautiske mil utenfor kysten av Bang Saray.

De strandede franskmennene fortalte om den opprivende opplevelsen. De sa at båten deres drev bort fra øya etter at ankeret løsnet mens de dykket, noe som førte til en skremmende natt på øya før redningsmannskapene kom frem. De strandede dykkerne ble brakt trygt i land på Bang Saray Beach i Sattahip-distriktet.

De lykkelige franskmennene uttrykker stor takknemlighet til redningsmannskapene for at de ble lokalisert og reddet.
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand