Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 782

Britisk mann med 11 års overstay pågrepet i Bangkok



Immigrasjonspolitiet har pågrepet en 76 år gammel britisk mann i Bangkok med med totalt 4142 dagers (11,3 år) overstay, skiver KhaoSod.


Thailands immigrasjonsmyndigheter tar sitt siste angrep på utenlandske personer som oppholder seg i landet ulovlig på alvor. En britisk statsborger har klart å holde seg under radaren i over tiår, og er med det trolig den personen som har hatt lengst overstay gjennom tidene.

Ifølge passet hans utløp hans lovlige opphold i Thailand 26. november 2011. Politiet sier at de fikk tips om at en britisk statsborger bodde ulovlig i Phra Kanong i Bangkok. Manne ble arrestert utenfor sin bolig i Bangkok.

Samtidig fikk de tips om en annen utenlandsk overstayer, en singaporeansk statsborger, som bodde ulovlig i Tung Khru-distriktet i Bangkok. Han ble pågrepet med 1.373 dager (3,76 år) overstvay. .

Immigrasjonens siste jakt på utlendinger med overstvay kommer etter ordre fra landets nasjonale politimester for å kaste ut alle utlendinger som oppfører seg upassende og bryter loven, «forårsaker fare for fred og sikkerhet for liv eller eiendom til befolkningen, skader landets image», som det offisielt heter fra myndighetene.

Tidligere denne uken arresterte immigrasjonspolitiet en 38 år gammel indisk mann i Pattayamed 2048 dager (over 5,5 år) overstay.

Kilde: The Thaiger
RSS 
Stacks Image 797