BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Reiselivsnæringen vil reformere reiselivsnæringen



Reiselivsnæringen på Khaosan Road- ønsket at den kommende regjeringen skal reformere reiselivsnæringen og endre landets utdaterte lover slik at Thailand kan konkurrere med nabolandene.

President Sa-nga Ruangwattanakul i Khaosan Road Business Association, som representerer utelivsbransjen, har store forventninger til den nye turist ministeren til den nye regjeringen.

Han sa at det måtte innrømme at departementet i løpet av de siste 8-9 årene fulgte de gammeldagse prosedyrene og reagerte sent på de nye utfordringene. Han ønsket at den nye regjeringen skulle oppdatere lovene da dagens lovene er ugunstige for virksomhetene og skaper vanskeligheter i praksis.

Sa-nga sier at han har diskusjoner med bransjen over hele Bangkok, og de ønsket at regjeringen skulle oppheve forbudet mot alkoholsalg fra kl. 14.00 til 17.00.

Han sa at Bangkok og mange turistbyer har mistet muligheten til å konkurrere med nabolandene.

Mange internasjonale turister som ønsker å besøke Thailand må tenke seg om to ganger før de tar sin endelige avgjørelse.

Han foreslo også regjeringen å justere soneinndelingen for utesteder for å utvide åpningstidene fra å stenge ved midnatt til 02:00 eller 04:00 for å åpne ffir bedre komkurranse.

Bangkok-guvernøren og turistministeren ville vurdere dette forslaget, men det var ingen respons før nå. Så han ønsket at den nye regjeringen umiddelbart skulle vurdere dette forslaget.

Khaosan Road har et spesifikt problem med cannabisbutikkene. Det han forventer av den nye regjeringen var klarheten i loven og organiske lover knyttet til cannabisen.

Kilde: Thai News Agency
RSS 
Stacks Image 815

Slik ser du norsk TV i Thailand