BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Kraften til thailandske amuletter lokker utenlandske turister til Phitsanul



Thai-amuletter har vist seg å være en stor slager for kinesiske og taiwanske turister som besøker et historisk tempel i Phitsanulok-provinsen.

Rundt to dusin kinesiske og taiwanske turister deltok på en religiøs seremoni ved Sukhothai-tidens Wat Ratchaburana tirsdag sammen med lokale innbyggere.

Seremonien ble ledet av ærverdige buddhistiske munker fra flere templer i provinsen, som resiterte bønner over 100 amuletter av Brahma og Buddha.

Tempelpersonalet sa at de utenlandske besøkende stort sett var unge forretningsfolk som higer etter å ta meg seg hellige amuletter til hjemlandet for å be om hell og lykke.

Til gjengjeld for amulettene tilbød de kinesiske og taiwanske besøkende stipend til 90 nybegynnermunker fra Satit Buddha Chinaraj School for Monks i Phitsanulok. Thaiene som var med på seremonien donerte 4 tonn ris til skolen.

Skolen sier at de vil dele risen i tre: 2 tonn til skolelunsjer for nybegynnermunker, ett tonn vil bli donert til Phitsanulok psykiatriske sykehus, og ett tonn vil bli tilbudt til Wangthongs hjem for vanskeligstilte.

Rundt 300.000 kinesiske turister vil besøke Thailand i første kvartal, og minst 5 millioner i løpet av inneværende år, ifølge Tourism Authority of Thailand (TAT). De forventer at kinesiske reisende vil øke antallet utenlandske turister som ankommer Thailand i 2023 til minst 25 millioner.

TAT har også gjort åndelig turisme til en del av sine kampanjer for å lokke turister til landet i år.

Kilde: The Nation
RSS 
Stacks Image 815

Slik ser du norsk TV i Thailand