BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Franskmann stakk av fra leid leilighet full av søppel



En kvinnelig eier av en andelsleilighet i Bangkok er rasende etter at en franskmann stakk fra leiligheten uten å betale og etterlot seg massevis av søppel.

Kvinnen la ut 15 bilder på Tiktok-kontoen sin "gigminim" for to dager siden, som viste en haug med søppel på møbler, sofa, spisebord, kjøkkenhyller og seng, samt på toalettet og balkongen.

Søppelet besto blant annet av papiromslag, papirbokser, plastposer og plastomslag, drikkeflasker, matbeholdere, brukte klær og lerretssko samt brukte kondomer.

Den thailandske kvinnen forteller at den franske leietakeren ikke hadde betalt husleie for leiligheten i Pattanakarn-Thonglor på to måneder, så hun kom for å sjekke, og da hun åpnet døren, fant hun rommet "som en krigssone".

Hun delte bildene og historien for to dager siden, og søndag morgen hadde innlegget blitt sett over 1,2 millioner ganger, fått over 27 700 likes og over 1 500 kommentarer.

Noen Tiktok-brukere la merke til at leietakeren hadde etterlatt seg en elgitar og to gitarforsterkere, som de mente eieren kunne selge for å betale for rengjøringen av rommet sitt. Brukeren sa at en gitarforsterker så ut til å være dyr, og at gitaren også kunne innbringe en god pris.

En annen Tiktok-bruker uttrykte interesse for å kjøpe en minivaskemaskin som sto igjen på vaskerommet. Rommets eier sa at hun måtte vente en måned før hun kunne selge eiendelene som leietakeren hadde etterlatt seg.

På spørsmål om hun hadde funnet ut hvor leietakeren befant seg, svarte kvinnen at franskmannen hadde forlatt landet.

Oversatt fra The Nation

RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand