BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

17 åring arrestert etter skudd mot 16 åring



Phuket-politiet har arrestert en ung mann som er ansvarlig for skytingen av en 16 år gammel gutt som fant sted i nærheten av gruvemuseet i Phuket natt til i går.

Politiet ble informert om hendelsen rundt kl. 01.35 i går etter at det ble rapportert at gutten kjørte motorsykkel i nærheten av Phuket Mining Museum da en mann i en hvit pickup nærmet seg ham og skjøt mot ham og traff ham i venstre arm.

Den ikke navngitte ungdommen returnerte til hjemmet sitt i Kathu før moren kjørte ham til Patong Hospital for å få legehjelp.

Etter å ha fått behandling og blitt utskrevet fra sykehuset, leverte gutten og moren en offisiell anmeldelse til Kathu politistasjon rundt kl. 03.20 i går.

Politiet bekreftet i dag, torsdag, at de etter å ha studert overvåkningsopptak i nærheten av åstedet kunne spore opp overfallsmannen og arrestere ham. De bekreftet at gjerningsmannen var en 17 år gammel mann som brukte en stjålet thailandskprodusert pistol med kaliber .38-ammunisjon.

Etterforskningen viste at det forut for skytingen hadde vært en trefning mellom fire unge gutter på sykkel og noen andre ungdommer i en hvit Isuzu pickup ved PTT-bensinstasjonen i Pa Khlok. Pickupen fulgte deretter etter ungdommene på syklene før skytingen fant sted i nærheten av Phuket Tin Mine Museum i Kathu.

Politiet bekrefter at de har avhørt ytterligere fem personer som var involvert i hendelsen, men kan ikke si noe om hvorvidt det er tatt ut tiltale mot noen av dem.

De bekreftet imidlertid at den ikke navngitte 17 år gamle gutten som var ansvarlig for å trykke på avtrekkeren, er sendt til Thalang politistasjon og vil bli siktet etter hvert, blant annet for besittelse av skytevåpen og ammunisjon uten tillatelse, for å ha forsøkt å drepe andre i fellesskap og for å ha tatt med skytevåpen inn i byer, landsbyer eller på offentlige veier uten tillatelse og uten rimelig grunn.

Kilde: The Phuket News
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand