BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Fire skadd i dobbeltulykke på Phuket



Fire personer ble kjørt til Thalang sykehus etter en dobbeltulykke sør for Heroines Monument søndag. De involverte kjøretøyene var en varebil fra et filmselskap, en isbil og en ambulanse med en pasient.

Dobbeltulykken skjedde tvers over veien fra Tha Ruea Shrine på Thepkrasattri Rd i nordgående retning, og ifølge Thalang-politiet bidro regnværet til ulykkene.

Den første ulykken skjedde kl. 01.00 da sjåføren av en Gear Head Co-varebil ikke klarte å navigere i en sving på den våte veien og krasjet sin Toyota Commuter inn i en strømstolpe.

Ulykken ble oppdaget av en ambulansesjåfør som var på vei med en pasient til Mission Hospital. Han stanset bilen sin, en annen Toyota Commuter, i nærheten av den skadde Toyota-varebilen for å hjelpe til og overleverte den skadde til en annen ambulanse.

Mens ambulanseteamet jobbet på stedet, klarte ikke en isbil fra Petch Phatthalung Company å navigere i den samme svingen og krasjet inn i både filmteamets varebil og ambulansen.

Da redningsmannskapene ankom stedet, trengte fire personer medisinsk hjelp, nemlig føreren av Toyota-varebilen og tre personer fra isbilen.

De skadde ble kjørt til Thalang sykehus for behandling, mens de skadde bilene ble tauet til Thalang politistasjon. Arbeidere fra Srisoonthorn kommune ble tilkalt til stedet for å fjerne oljeflekker på veien. Politiet har ikke nevnt at de har tatt ut noen siktelse.

Oversatt fra The Phuket News
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand