BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Sveitser kritisk skadd i scooter-ulykke i Pattaya



En sveitser (73) er kritisk skadet etter å ha blitt påkjørt av en bil da han kjørte på sin trehjulede elektriske scooter for å kjøpe medisin. Hans kone søker nå rettferdighet for sin mann, og hevder at den andre parten nektet å ta ansvar.

Ifølge mannens thailandske kone, skjedde ulykken fredag formiddag da mannenvar på vei for å kjøpe sine vanlige medisiner.

Ulykken ble filmet av et overvåkningskamera og viser at bilen, en Isuzu Mu-X, kolliderte med mannens scooter da han krysset veien langs en jernbane i Khao Talo-området i Sør-Pattaya.

73 åringen ble kjørt til sykehuset med alvorlige skader og er nå innlagt på intensivavdelingen. Kona sier at hun er skuffet over den påståtte mangelen på støtte fra sjåføren, som hun hevder ikke har kommet med noen trøstende ord eller økonomisk hjelp til sin sveitsiske ektemann.

De medisinske utgiftene har allerede kommet opp i over 200.000 baht, men sjåføren, skal ha forsøkt å overlate hele ansvaret til forsikringsselskapet.

Samrit er dessuten bekymret over mangelen på fremgang i etterforskningen. Politiet i Nongprue, som har ansvaret for saken, har ennå ikke funnet ut hvem som har skylden eller arrangert et møte mellom de involverte partene.

I frykt for at saken skal bli oversett, ber kona media om hjelp til å skaffe ektemannen rettferdighet. Hun vil forsikre seg om at sjåføren blir stilt til ansvar.

Oversatt fra Pattaya Mail

RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand