Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 782

Gratulerer med dagen, Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Maha Chakri Sirindhorn!Thailand feirer bursdagen til prinsesse Maha Chakri Sirindhorn, som ble født 2. april 1955. Som det tredje barnet til Deres Majesteter Kongen og Dronningen av Thailand har hun satt et uutslettelig preg på sitt folks hjerter.

Prinsesse Sirindhorns urokkelige engasjement for å forbedre innbyggernes velferd har vakt beundring både i Thailand og utenfor landets grenser. Som en dedikert filantrop har hun sjenerøst støttet en rekke utviklingsprosjekter som tar sikte på å løse viktige problemer som utdanning, helsetjenester, hygiene, vannressurser og landbruk blant landets mest utsatte grupper.

Thailendere fra alle samfunnslag samles for å feire denne spesielle dagen i april. Mange ikler seg fargen lilla, som symboliserer lørdagen - dagen da prinsessen ble født. Om morgenen gir thailendere almisser til munker og ønsker prinsessen et langt liv. Offentlige steder og templer blir omhyggelig rengjort, noe som gjenspeiler den dype følelsen av samhold og nasjonal stolthet som er så viktig for det thailandske folket.

Bildet er fra en støttedemonstrasjon for prinsessen i Pattaya i februar.

Kilde: The Pattaya News
RSS