BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Sjøforsvaret krever luksusresort revet



Den thailandske marinen beordrer et luksuriøst feriested på en bakketopp med utsikt over havet i Chon Buri revet siden stedet er ulovlig bygget på statlig grunn.

Sjøforsvarets undersøkelser kom etter klager på at seks bassengvillaer, promotert på sosiale medier, krenket staten i Sattahip-distriktet.

Viseadmiral Suthin Laicharoen sendte i går, tirsdag, et offisielt brev til de lokale myndighetene, der de ba om samarbeid for å føre tilsyn med rivingen av det luksuriøse feriestedet i Samae San.

Saken fortsetter under bildet



Ifølge etterforskningen søkte feriestedets eier, Rommanee Joe, tillatelse til å leie statens land til bolig- og landbruksformål, men tillatelsen har aldri blitt godkjent.

Byggingen av strukturene på stedet bryter med loven, så marinen har beordret riving av resorten innen 30 dager.

Det luksuriøse hotellet ligger på omtrent 11 rai (omtrent 4,4 dekar) land på en bakketopp, og oppgir rompriser for 15.000-18.000 baht per natt.

Samae San-land er reservert under loven i samsvar med den kongelige kommandoen til kong Rama VI. Området er under tilsyn av Sattahip marinebase. Dens tomteskjøte kan ikke utstedes til enkeltpersoner, og landbruk er forbudt for innbyggere.

Kilde: Thai News Agency
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand