Stacks Image 352

Bikini Beach Race i Pattaya arrangeres i oktoberCentral Festival Pattaya Beach har bekreftet at det årvisse arrangement, Bikini Beach Race 2022 blir arrangert på stranden foran kjøpesenteret Central Festival 29. oktober i år.

Bikini Beach Race ble faktisk arrangert i fjor, selv om reglene for smitteforebygging ikke var lempet, slik de er i år.

Arrangementet sies ‘å oppmuntre innbyggerne til å ta vare på helsen’ og øke byens turisme og økonomi.

Ifølge markedsføringsbildene ser dette også ut til å være et utstillingsvindu for regionens vakre damer, men også menn inviteres til å være med på strandløpet.


På grunn av pandemien var deltakerne i fjor stort sett lokalbefolkningen i Pattaya og innenlandske turister. I år håper arrangementet å målrette mot flere utenlandske løpere nå som flere internasjonale ankomster begynner å bygge seg opp og Pattaya smått om senn våkner.

Arrangementets offisielle Facebook-side kunngjorde i går at arrangementet ville være det "største og mest sexy løpearrangementet i Thailand". Ulike thailandske kjendiser, "sexy" idoler og modeller ville bli med i løpet og løpe i bikini (flest kvinner antagelig).

På FB-siden framkommer det også at det blir an konsert etter løpet. Detaljene om registrering, pris eller eventuelle nødvendige tester er ikke klart ennå.

Du kan besøke siden deres for å følge mer informasjon om arrangementet HER.

(pf) Kilde: The Thaiger

Slik ser du norsk TV i Thailand!