BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 745

Frivillig brannmann omkom i Chiang Mais Khun Khan nasjonalparkEn frivillig brannmann ble funnet død, tilsynelatende av kvelning, i Khun Khan nasjonalpark i Chiang Mai-provinsen i går, fredag.

Ifølge nasjonalparken var den omkomne (39) frivillig fra Ban Pong Khrai i Mae Rim-distriktet, sammen med andre frivillige og skogvoktere mellom Ban Pok og Ban Pong Khrai landsbyer siden torsdag kveld.

39 åringen og gruppen hans skulle returnere til leiren fredag morgen. Han dukket ikke opp, noe som førte til et søk, som senere fant mannen omkommet.

Det skal ikke være funnet brannskader den omkomne og han antas å ha blitt kvalt. Hans levninger er fraktet til sykehus for obduksjon.

Skogbranner gjenoppsto i går ettermiddag ved Khao Tabaek nasjonalpark, bak Chulachomklao Royal Military Academy i Nakhon Nayok. Mange ville dyr, som ekorn og monitorøgler, er funnet brent i hjel i skogen.

Myndighetene har anslått at mer enn 190 hektar skog i Khao Laem-området i Nakhon Nayok har blitt ødelagt av brann.

Fem helikoptre er satt inn for å kontrollere branner og mer enn 191.000 liter vann har blitt sluppet for å slå ned brannene.

Kilde: Thai PBS
RSS 


Slik ser du norsk TV i Thailand