Stacks Image 795

Tre tenåringer rappet cannabis til 15.000 baht i Pattaya



En boks full av marihuana verdt 15.000 baht ble stjålet av tre tenåringer i Pattaya i dag, tirsdag, ifølge CCTV-opptak. Politiet jakter på tyvene.


En 45 år gammel mc-taxisjåfør anmeldte tyveri av en boks cannabis til Pattaya-politiet i dag. Taxisjåføren har tilhold ved inngangen til Soi 8 i Pattaya.

Cannabisboksen inneholder organisk marihuana og skal være verdt over 15 000 baht.

Etter å ha mottatt anmeldelsen sjekket politiet CCTV-kameraene. Ifølge opptakene oppdaget politiet tre mistenkelige gutter som gikk fra Pattaya Beach til området der boksen var plassert. Gruppen stoppet deretter da de la merke til at boksen ble stående uten tilsyn på en stol foran en nærbutikk i nærheten av Soi 8.

De tre guttene snakket deretter en stund før en av de, iført en svart skjorte og hvite bukser, nærmet seg boksen, snappet marihuanaen og stakk av fra stedet sammen med vennene sine.

Taxisjåføren sier at han anmeldt tyveriet av cannabisboksen da han oppdaget at den var forsvunnet da han kom tilbake etter å ha satt av en passasjer. Han ber politiet til å finne tyvene så raskt som mulig siden stoffet er dyrt.

Sjåføren har ikke sagt noe om formålet med å eie en boks full av cannabis.

Kilde: The Pattaya News
RSS 


Stacks Image 782

Slik ser du norsk TV i Thailand