Stacks Image 782

Partileder spør: – Ble en «stand-in» arrestert for politimordet?Ettersom mange stiller spørsmål ved om det er den virkelige tidligere landsbylederen eller en stand-in som er arrestert for politidrapet på en politimann tidligere denne måneden, vil lederen for Thai Civilized Party nå sende et brev til justisminister Thawee Sodsong for å få bekreftet den mistenktes identitet, opplyser Amarin TV i dag.

Mongkolkit Suksintharanont (til ventre på bildet) tidligere parlamentsmedlem og partileder, sier at folk har lagt merke til forskjellen i øyne, øyenbryn, lepper, nesetipp og smilehull mellom den mistenkte og den virkelige tidligere landsbyoverhodet Praween Chanklai, eller Kamnan Nok, (34).

Det var i hans hjem at politimannen Siwakorn Saibua ble skutt og drept og en annen politimann ble såret under en fest natt til 6. september.

Praweens underordnede, Thananchai Manmak, eller Nong Thapha, 45, stakk av etter skytingen, men ble sporet opp i Kanchanaburi der han ble skutt og drept i en skuddveksling med politiet.

– I morgen, mandag, vil jeg sende et brev til justisdepartementet for å få sjekket de ti fingeravtrykkene til Kamnan Nok, som er siktet for politidrapet. Er det samme person? spør Mongkolkit i et Facebook-innlegg.

Kilde: Thai Newsroom
RSS 


Slik ser du norsk TV i Thailand