Stacks Image 789
Stacks Image 782
Stacks Image 793

Kvinnelig billettsvindler arrestert



En thailandsk kvinne, kjent som «e-billettdronningen», er arrestert og siktet for nettsvindel, etter at hun angivelig solgte falske e-billetter til store konserter i Thailand, inkludert Blackpinks «Born Pink World Tour Bangkok».

Politiet pågrep Nattarika Yangsuai etter arrestordre basert på politianmeldelser fra mange ofre, som hevdet at de betalte for e-billetter til konsertene, men da de ankom spillestedet fant de at setene allerede var okkupert. Den totale skaden forårsaket av svindelen er anslått til å være rundt 700.000 baht.

Den mistenkte er også gjenstand for ytterligere ni arrestordrer, sa politiet, alle relatert til salg av falske konsert-e-billetter.

Kvinnen har innrømmet at medlemmer av Blackpink-jentegruppens fanklubb hyret hennes teamet for å hente onlinebilletter til Blackpinks "Born Pink World Tour Bangkok" på deres vegne.

Hun klarte å bestille rundt 200 av billettene som kostet 9.600 baht, som er de dyreste. Hun solgte dem videre for 15.000-30.000 baht hver, og tjente med hundretusenvis av baht. Hun solgte imidlertid de allerede solgte e-billettene videre til Blackpink-fans, som oppdaget svindelen da de ankom konserten.

Siden navnet hennes sto på billettene, varslet ofrene politiet. Nattarika hevdet at hun allerede har refundert noen av ofrene, men at hun ikke har nok penger til å refundere de alle, men politiet sier at hun innrømmet forseelsen og vil prøve å refundere så mye penger som mulig.

Politiet sier at en bakgrunnssjekk av den mistenkte avslørte at hun er skal være spilleavhengig trengte mer og mer penger for å fø sin vane.

Kilde: Thai PBS
RSS 


Slik ser du norsk TV i Thailand