BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Politiet leter etter to japanere i drapssak i Bangkok



Thailandsk politi leter etter to japanere som antas å være involvert i drapet på en landsmann.

En 10 år gammel gutt fant offerets avkuttede armer og lemlestede kropp stappet i svarte plastsekker dumpet i den avsidesliggende Soi Sawang 2 i Bang Bua Thong i Nonthaburi sist fredag.

En ransaking av området avslørte flere grusomme funn som antas å være knyttet til drapet. Søndag fant etterforskerne økser og sager som var dumpet ca. 2 kilometer fra det lemlestede liket. Tirsdag ble det funnet kraniefragmenter og små ledd i et smug i nærheten av det første funnet.

Alle kroppsdelene er sendt til rettsmedisinsk analyse for å bekrefte at de tilhører samme person.

Politiet opplyser at en thailandsk mistenkt som ble pågrepet tirsdag, har innrømmet å ha kjørt tre japanske menn til en lagerbygning i utkanten av Bangkok.

Den mistenkte (34) fortalte politiet at det hadde oppstått en opphetet krangel mellom mannen i passasjersetet foran og de to i baksetet.

Da de ankom fabrikken, ga en passasjer i baksetet ham beskjed om å parkere og ba ham gå ut av bilen. Da han gikk ut for å røyke en sigarett, hørte han et skudd inne i bilen og løp tilbake for å finne forsetepassasjeren død med et skuddsår i hodet.

Han forteller at to andre japanske mennene tok liket inn på lageret og kom tilbake med flere tunge, svarte plastsekker. Deretter instruerte de ham om å kjøre til forskjellige steder der de kastet posene.

Politiet eskorterte 34 åringen til fabrikken for å lete etter ytterligere bevis. Etterforskerne har siktet ham for konspirasjon om å skjule og ødelegge et lik.

Politiet samarbeider nå med internasjonale myndigheter for å få en Interpol-arrestordre på de to mistenkte japanerne.

Kilde: The Nation

RSS 
Stacks Image 815

Slik ser du norsk TV i Thailand