BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå

Munk om dagen - sminker seg og går på guttejakt om natten



En munk i Thailand er angivelig avslørt for å bli en en annen person om natten.

Historien har spredt seg raskt på flere kjente Facebook-sider i landet. Ifølge innleggene skal en munk fra et kjent tempel ha sminket seg og gått ut om natten for å møte andre menn.

Videre hevdes det i innleggene at han hadde en «tvillingbror» da han forvandlet seg til en annen person om natten.

Templet ligger i Tan Sum-distriktet i Ubon Ratchathani-provinsen. Noen innlegg hevder også at han bruker sosiale medier for å jakte på menn om natten, og noen av de kan fortelle at han er en munk fra det barberte håret og brynene.

En journalist fra Khaosod News dro til Wat Samrong Yai-tempelet i provinsen for å undersøke saken. De møtte Munken Bunma, som uttalte at munken som ble avslørt på nettet var munken Ben, som faktisk er fra templet, men sjelden oppholder seg der.

På dagen teamet besøkte templet, var munken Ben på jobb ved et annet tempel i Yasothorn-provinsen.

Monk Bunma uttalte at han aldri hadde sett Monk Ben opptre på den måten som innleggene påstår, men han oppfører seg imidlertid ‘jentete’ mens han er i templet.

Bunma uttaler også at de høyere rangerte munkene vil vite sannheten og at hvis innleggene er sanne, er det ekstremt upassende, da det er visse regler som må følges for å være munk i Thailand.

Munken Ben går ofte på tempeljobber for å hjelpe til med å dekorere andre templer. Andre munker i samme tempel kan ikke bekrefte eller avkrefte påstandene, da han sjelden er til stede der. Munk Somsak, en annen munk i templet, sa at han bor i et annet tempel, og han har aldri sett Monk Ben oppføre seg som innleggene hevder, men han kan ikke bekrefte hvordan Monk Ben er når han bor i andre templer.

Landsbyhøvdingen Thaworn Santhaweesuk uttalte at munken Ben kan se ut som en mann, men hans oppførsel ligner en kvinnes.

Han håper at påstandene ikke er sanne, da det vil påvirke omdømmet til thailandske munker.

Kreditt: Khaosod
RSS 
Stacks Image 820
Stacks Image 827
Stacks Image 834
Stacks Image 841

Slik ser du norsk TV i Thailand