BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Sjekker forurensningen i Naklua-kanalen etter klager



Tjenestemenn i Pattaya undersøker forurensningskildene i Naklua-kanalen etter klager fra innbyggerne.

Ifølge rapporter har innbyggerne sendt inn videoklipp til Pattaya City som viser at vannet i kanalen er fullt av søppel, forurenset vann og død fisk. Noen av innbyggerne hevdet at disse giftige stoffene kom inn i kanalen via avrenning fra industriområder i nærheten.

Som svar på dette sjekket menighetene området onsdag. De hadde til hensikt å diskutere problemet med næringsdrivende og finne eneller flere løsninger.

Ifølge dem var nivået av biologisk oksygenforbruk (BOD) i vannet i kanalen innenfor standardgrensene. Det viste seg imidlertid at noen boliger i nærheten tidvis slapp ut avløpsvann i kanalen, særlig under kraftig regnvær.

De tak turen til en nærliggende fabrikk for å undersøke klagene. Fabrikksjefene insisterte på at prosedyrene for rensing av avløpsvann er helt i tråd med regelverket. De forklarte at avløpsvannet resirkuleres gjennom biogassprosessen for å redusere lukten, før vannet filtreres for å forbedre kvaliteten.

Myndighetens sier at de framover vil inspisere andre kanaler og områder oppstrøms for å forhindre at avløpsvann renner ut i offentlige kanaler.

Kilde: The Pattaya News - Foto: TMN Kabel-TV Pattaya
RSS 
Stacks Image 797