Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

Invitasjon til Loy Krathong festival i Tromsø, 13. oktober


Driftige Thai-Tromsø Forening inviterer til Loy Krathong Festival lørdag den 13. oktober, og stedet er i Kantina på Rådhuset i Tromsø.  Tidspunkt kl. 19.00 – 23.00.


Inngangsbilletten er beskjedne kr. 199, og da får du nyte god thaimat fra matbuffet med 8 thairetter og 4 forretter, fra Thailands fire provinser.  Ikke nok med det.  Musikk og thaidans hører med.  Delta gjerne også i konkurransen med å lage en Krathong, eller kjøp lodder (som bar selges under dette arrangementet).
Inngangsbillett (buffetkort) kan kjøpes hos Thai-Tromsø Forening på tel 91 51 47 78 eller e-mail: noiwsh@hotmail.com.  Nøl ikke, meld deg på nå, det er begrenset antall.

Loy Krathong er en flere hundre år gammel tradisjon, en slags renselses- og fornyelses hendelse.  Dette skjer på ved fullmåne, den 12måned i månekalendren, som i år blir den 28. november.  Lit mer info kan du finne her på thaisan.org.
Praktiske forhold og mulighetene for å få hensiktsmessige lokaler for årets arrangement i Tromsø, har ført til at de velger å feire dagen litt på forskudd, uten at det skal legge noen demper på arrangementet og opplevelsen.

RSS Feed