BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 186

Restriksjoner i Bangkok lettesBangkok sytarte et myk åpning av hovedstaden i går.  Det medfører at alkohol kan serveres i hovedstadens restauranter og puber frem til klokka 23 og til transittpassasjerer på Bangkoks flyplass, Suvarnabhumi.

Transittpassasjerer ved Suvarnabhumi må vise sertifikater som er tilpasset fly og Covid, samt helseforsikringsdokumenter.

– Deres opphold på flyplassen er begrenset til 12 timer. De vil være begrenset til et bestemt område i terminalen, og ikke få lov til å besøke butikker der, sier talsmann Taverno Visanuyothin, fra CCSA. – Disse passasjerene trenger ikke å gjennomgå temeraturkontroll, men vil være pålagt å bære ansiktsmasker og andre smittevernstiltak mens de venter på neste fly.

En talsmann for Bangkok Metropolitan Administration (BMA), Pongsakorn Kwanmuang, sa tirsdag at underholdningssteder, puber, barer, karaokesteder og massasjesteder kan gjenoppta normal åpningstid. Disse etablissementene må følge sosial distansering på to meter og gjestene må registeres i via Thai Chana- eller Mor Chana-appene.

Gymsaler og treningssentre kan åpne og drive som normalt, med gruppetreningskurs ledet av instruktører. Stadioner har lov til å arrangere arrangementer, om enn med begrensede tilskuere.

Kongressentre og bryllupssteder har lov til å åpne igjen, men med en grense på 300 personer hver. Hvis antall deltakere overstiger 300, må fasilitetene be om tillatelse på forhånd fra et av byens distriktskontorer.

(we) Kilde: Bangkok Post