Stacks Image 186

18 kilomeler lang bro til Koh Samui?Turistnæringa og helsemyndigheter har siden 2017 lekt med idéen om å bygge en bro fra fastlandet og ut til den populære turistdestinasjonen Koh Samui.

Dette er både av hensyn til turistene og for rask transport av pasienter til fastlandet. Nå har et parlamentsmedlem fra provinsen Nakhon Si Thammarat igjen tatt opp idéen om en bro, og han foreslår at broen får navnet Chan-o-cha-broen til ære for landets statsminister, den forhenværende kupplederen.

Statsminister Prayut er ikke blitt konsultert om navneforslaget, men skal imidlertid være åpen for at transportdepartementet kan undersøke muligheten for å bygge broen og kartlegge dens innvirkning på lokalsamfunn, næringer og miljøet.

En bro fra Khanom i Surat Thani ville gi den korteste ruta og vil bli en 18 kilometer lang forbindelse mellom fastlandet og øya.

Mer enn 2 millioner turister besøker hvert år Koh Samui som ligger utenfor kysten av provinsen Surat Thani. Nå kan øya nås med ferge, hurtigbåt eller fly og besøkende må tåle lange køer på helligdagene.

(we) Kilde BangkokPost


RSS Feed