Stacks Image 594
Stacks Image 601

Store mengder narkotika beslaglagt i dagThailansk politi og toll arresterte en lastebilsjåfør og beslagla blant annet 3,8 millioner yaba-tabletter verdt rundt 100 millioner baht gjemt i oljefat, ved en grensekontroll i den nordøstlige provinsen Nong Khai i dag, onsdag. I Kamphaeng Phet, litt syd for Chiang Mai, ble fem menn pågrepet med 1,6 millioner yaba-tabletter.

Det ble fattet mistanke til fatene fra Laos og disse ble undersøkt ved hjelp av røntgen, som avslørte noe uvanlig i noen av fatene. Ved åpning ble det funnet at disse inneholdt 10 kg krystall meth og ecstasy og 3,8 millioner yaba-tabletter (metamfetamin), med en estimert gateverdi på 100 millioner baht.

Sjåføren, 53 år, bosatt i Nam Som-distriktet i Udon Thani-provinsen, skal ha fortalt politiet at han ble kontaktet av en laotisk mann med et tilbud på 50.000 baht om å levere stoffet til en kunde i Prachin Buri.

Sjåføren hevdet at han trengte pengene til medisinsk behandling for sin syke kone i Udon Thani.

Han er pågrepet siktet for narkotikasmugling.

I deg ble også fem narkotikasmuglere pågrepet i Kamphaeng Phet. De fem forsøkte å frakte 1,6 millioner yabe-tabletter til Bangkok fra Chiang Rai-provinsen. De ulovlige stoffene var pakket i 16 ryggsekker.

(jh) Kilde: Thai PBS - The Pattaya News