Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

Thailand vurderter nye lettelser hvis ingen nye Covid-19 tilfeller på 15 dagerRegjeringen i Thailand planlegger å kunngjøre den tredje fasen med å lempe på restriksjoner hvis antallet nye tilfeller av Covid-19 ikke øker i løpet av de neste to ukene, sa folkehelseminister Anutin Charnvirakul (bildet) i går, onsdag.Dr. Taweesin Visanuyothin, talsmann for Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA), sier at det totale antallet Covid-19 tilfeller er økt med étt tilfelle til 3 034, og at det ikke hadde vært noen Covid-19 relaterte dødsfall i løpet av siste 24-timers periode.

Anutin tror at vil folk tilpasse seg den 'nye normalen' som å opprettholde sosial distanse, ha på seg ansiktsmasker og ofte vaske hendene: -Thailands situasjon har forbedret seg, som det fremgår av antall infeksjoner og de som har kommet seg helt, sier han. - Departementet har øremerket mer enn 5 milliarder dollar til utvikling av en vaksine, og vi har allerede lagret antivirale medisiner.

Sykehuset Songklanagarind lyktes med å behandle Covid-19 pasienter med blodplasma, til de var kommet seg helt. 
- Imidlertid er ytterligere studier nødvendig fordi Bamrasnaradura smittsomme institutter har prøvd å bruke denne behandlingen og mislyktes, sier han.

Kilde TheNation


RSS Feed