Stacks Image 782

Slik ser du norsk TV i Thailand

Sverige åpner nytt konsulatDen svenske ambassaden i Thailand har utnevnt en honorærkonsul i Phuket for å styrke de thailandsk-svenske relasjonene på den populære turistøya. Hittil i år har det vært 110.000 svenske turister i Thailand.

Anna Hammargren, Sveriges ambassadør i Thailand, ble varmt mottatt av Phukets viseguvernør Amnuay Pinsuwan i rådhuset under sitt offisielle besøk på øya 20.-21. november.

Amnuay forsikret at Phuket er innstilt på å styrke relasjonene med svenske myndigheter etter samtaler med personer fra både offentlig og privat sektor om et mulig samarbeid mellom Phuket og Sverige.

Viseguvernøren avslørte at Phuket Provincial Administration Organisation avholder møter med honorære konsuler og provinsmyndigheter hver fjortende dag for å diskutere og raskt ta tak i eventuelle problemer.

I tillegg til å være en attraktiv turistdestinasjon er det 411 svenske borgere med langtidsvisum på Phuket.

Viseguvernøren forsikret at både offentlig og privat sektor er klare til å hjelpe svenskene, og at det finnes et omfattende hjelpeapparat bestående av provinspolitiet, turistpolitiet, immigrasjonspolitiet og etater under Utenriksdepartementet.

I tråd med denne utviklingen feiret den svenske ambassaden innvielsen av sitt honorære konsulat på Phuket Marriott Merlin Beach i går.

Kilde: Bangkok Post

RSS